Ρητινούχα τσιμεντοειδή και εποξειδικά αυτοεπιπεδούμενα διακοσμητικά δάπεδα, υλικά επένδυσης τοίχων, επιπλων και πισίνας με την Colledani

colledaniΗ εταιρεία JUBILAND, πρόσθεσε την Colledani , στην λίστα των εταιριών που αντιπροσωπεύει.

Η Colledani srl, είναι μια από τις πιο γνωστές Ιταλικές εταιρίες, που εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση των ρητινούχων τσιμεντοειδών και εποξειδικών αυτοεπιπεδούμενων δαπέδων.

Με βασικό προϊόν το MATERIA, η εταιρία Colledani, προσφέρει ιδανική λύση για την κάλυψη δαπέδων σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους & σε πάχος μόλις 2 χιλ.

Το υλικό έχει καταπληκτικές δυνατότητες πρόσφυσης, γιαυτό και μπορεί να τοποθετηθεί, τόσο πάνω σε υφιστάμενη τσιμεντοκονία ή μπετόν, γυψοσανίδα – τσιμεντοσανίδα, όσο και πάνω σε κεραμικό πλακάκι , μάρμαρο ή MDF, καθιστώντας το ιδανική λύση για μηχανικούς & αρχιτέκτονες ακόμα και στα πλαίσια μιας ανακαίνισης.

Το MATERIA, μπορεί επίσης να εφαρμοσθεί πάνω σε τοίχους ή οροφές.

Η Colledani, διαθέτει επίσης μια πλήρη γκάμα αυτοεπιπεδούμενων εποξειδικών δαπέδων , πολυουρεθανικής και μη βάσης, αλλά και χυτών πολυουρεθανικών μεμβρανών στεγανοποίησης.

Με την Colledani μπορούν να αντιμετωπισθούν έργα ειδικών απαιτήσεων όπως αίθουσες χειρουργείων, τροφίμων, υπολογιστών κλπ.

ektimisi_kostous

colledani_gallery1

 

colledani_gallery2

 

colledani_diakosmitiko

 

colledani_viomixanika 

Οδηγίες Χρήσης  |  Τεχνικό Εγχειρίδιο

Δείτε τον πλήρη κατάλογο της Colledani

παρακαλούμε μετά την επιλογή σας, αναμονή για φόρτωση του καταλόγου (4ΜΒ)

Επίσημη ιστοσελίδα της Colledani: www.colledani.com

 
ektimisi_kostous