Γενικά Συστημάτων JUBIZOL

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΩΝ = ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΨΥΞΗΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σωστά θερμομονωμένοι εξωτερικοί τοίχοι, αποτελούν το πιό ουσιαστικό στοιχείο ενός κτιρίου. Και αυτό διότι όχι μόνο μειώνουν τις θερμικές απώλειες αλλα παράλληλα προτατεύουν το κτίριο απο τις εξωτερικές περιβαντολογικές συνθήκες δίνοντάς του την επιθυμητή αισθητική.

Οι απώλειες ενός μή μονωμένου εξωτερικού τοίχου , μπορεί να υπερβούν το 35% ενώ το όφελος μεταξύ των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης και της κλασικής δικέλυφης τοιχοποιίας φτάνει το 28 %.

Η τοποθέτηση ενός συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης είναι το μεγαλύτερο βήμα για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια.

Τα συστήματα JUBIZOL,έχουν εγκατασταθεί σε όλων των ειδών τα κτίρια πο το 1958. Εχουν δοκιμαστεί στις πιό αντίξοες καιρικές συνθήκες, απο πολύ κρύο έως πολύ ζέστη.

 

Λόγω της πολύ μεγάλης ελαστικότητάς τους, μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ακραίες θερμικές μετακινήσεις ( ρηγματώσεις).

ΣΥΣΤΗΜΑ JUBIZOL = Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ JUBIZOL = Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

1. JUBIZOL = ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Το σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUBIZOL, είναι ένα σύστημα όπου η βασική στρώση κόλλας υαλλοπλέγματος και ο τελικός διακοσμητικός έγχρωμος σοβάς , εφαρμόζεται απευθείας πάνω στην θερμομονωτική πλάκα. Τα συστήματα JUBIZOL πληρούν τις κοινοτικές και τεχνικές προδιαγραφές, και είναι η μόνη λύση μόνωσης το κόστος της οποίας αποσβένεται εντός 6 ετών.

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ JUB
Τα συστήματα JUBIZOL προσφέρουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα σε οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια προσφέροντας τεράστιες δυνατότητες επιλογής του τελικού χρώματος, της υφής του τελικού έγχρωμου σοβά, των διακοσμητικών αρχιτεκτονικών τελειωμάτων , κορνιζών παραθύρων κλπ.
Το πλήρως εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο συνδυασμό και να προσφέρει λύσεις ανάλογα με τις τεχνικές και αισθητικές σας ανάγκες . Οι υπεύθυνοι πωλήσεων είναι άριστα εκπαιδευμένοι , ώστε να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό για σάς σύστημα JUBIZOL.
Επαγγελματικού επιπέδου συμβουλές, δείγματα και προδιαγραφές, είναι στην διάθεσή σας χωρίς κόστος.
Επιπροσθέτως διαθέτουμε λίστα εξουσιοδοτημένων συνεργείων τοποθέτησης τα οποία :

 • Εχουν πλήρως εκπαιδευτεί και εξοικοιωθεί με τα συστήματα JUBIZOL
 • Είναι απολύτως ικανά να σας δώσουν ανταγωνιστική οικονομική προσφορά
 • Παρέχουν εγγυημένη εργασία
 • 3. ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ JUBIZOL
  Τα συστήματα JUBIZOL μπορούν να τοποθετηθούν σε όλων των ειδών τα κτίρια. Απο τα πιό μοντέρνα έως τα πιό παραδοσιακά. Η σύγχρονη μέθοδος τοποθέτησης ενός συστήματος JUBIZOL , καλύπτει όλες τις πιθανές τεχνικές απαιτήσεις

  4.ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ JUBIZOL
  Τα συστήματα JUBIZOL καλύπτονται απο 10 ετή εργοστασιακή εγγύηση εφόσον τηρούνται οι προδιαγραφές τοποθέτησης και οι αναγραφόμενες οδηγίες στα τεχνικά εγχειρίδια και στο internet.
  Η ποιότητα των συστημάτων αποδεικνίεται απο τους συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους των προιόντων και συστημάτων της JUB παρέχοντας προσδοκόμενη διάρκεια ζωής που ξεπερνά τα 30 χρόνια.

  Οι προυποθέσεις για την λήψη των ανώτατων τεχνικών πιστοποιητικών περιγράφονται απο τα αντίστοιχα τεχνικά Ευρωπαικά εργαστήρια δοκιμών και βασίζονται στα πιστοποιητικά ETAG 004 δοθέντα απο τα μεγαλύτερα Ευρωπαικά εργαστήρια δοκιμών BBA, IBMB, OIB, DIBT MPA, Braunschweig,Germany, MA39 Vienna καιZAG, Ljubljana.

  Η JUB έχει European Technical Approvals (ΕΤΑ) για όλα τα συστήματα JUBIZOL σύμφωνα με την τεχνική νομοθεσία. Το ινστιτούτο ZAG ελέγχει συστηματικά όλα τα μέρη των συστημάτων JUBIZOL.

  Επιπροσθέτως το 2008 η JUB έλαβε τα απαιτούμενα Γερμανικά πιστοποιητικά, ώστε να καλύπτεται απο την Γερμανική νομοθεσία.

  Η JUB διαθέτει επίσης ένα πολύ αυστηρό σύστημα ελέγχου διαχείρησης και ποιότητος– ISO 9001, 14001,OHSAS 18001.

   
  ektimisi_kostous